Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@15:21:16 GMT

«بوتاکس»؛ فیلمی در مرزهایی از  توهم، رویا و واقعیت

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۷۱۴۸

«بوتاکس»؛ فیلمی در مرزهایی از  توهم، رویا و واقعیت

فیلم سینمایی بوتاکس اگر چه در یک‌سوم ابتدایی با قتل عماد توسط دو خواهرش می‌تواند شوک بزرگی به مخاطب خود وارد کند و فیلم را در مسیر یک درام جنایی قرار دهد؛ این چنین نمی‌شود و حوادث بعدی داستان نیز به شکلی کاملا مویرگی و دور از جنجال و هیاهو به فیلم تزریق می‌شود.

بوتاکس دراقع روایت و ساختاری کاملا چندوجهی دارد در لحظاتی به‌شدت تلخ به نظر می‌رسد و در لحظاتی بسیار شاعرانگی دارد، انگار مرز رویا و واقعیت در هم تنیده شده است، در قسمت‌هایی از فیلم دلت می‌خواهد دروغ‌ها و تضادهای کاراکترهای اصلی فیلم را باور کنی و در لحظاتی با خود می‌گویی اصلا مگر دروغی در کار است! 

بی‌شک اصلی‌ترین کاراکتر بوتاکس «اکرم» است و اوست که فیلم را به‌خوبی در مرزهای واقعیت، رویا و توهم قَلت می‌دهد، شخصیتی چندوجهی که کمتر حرف می زند، به شدت نگاه می‌کند، با نگاه‌هایش حرف می‌زند و در سکوت عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اکرم» محور اصلی و نقطه عطف ساخته کاوه مظاهری است و با اینکه فیلم در لوکیشنی محدود و با تعداد کاراکترهای کم ساخته شده است اثر به هیچ‌گاه کسل کننده نمی‌شود و با روایت فیلم درگیر می‌شوی که این درگیری ناشی از شخصیت‌پردازی خوب داستان فیلم است.

نکته بسیار مهمی که در فیلم بوتاکس نمی‌توان از آن چشم پوشید این است که در تولید اثر فیلمساز به شکلی کاملا هوشمندانه نخواسته است که  صرفا روایتی واقع گرایانه از داستان فیلم خود ارائه دهد و از طرف دیگر نیز در دام سینمای شبهه‌روشنفکرانه نیز نیفتاده و مسیر بسیار باریکی که روی آن گام بر می دارد، کاملا  اندیشیده شده است.

انتخاب سوسن پرور بازیگری که بیشتر به دلیل بازی در آثار کمدی برای مخاطب شناخته شده است ریسک بزرگی بوده که مظاهری کاملا سربلند از انتخاب خود بیرون آمده و به جرات می‌توان گفت اکرمی که سوسن پرور در بوتاکس خلق کرده است کاملا حرفه ای، بدون حرکت اضافی و شدیدا باورپذیر است. آنقدر که حتی به توهم هایش هم شَک نمی کنی، نگاه های منجمد و خشکش را می پذیری و با عصیان گری هایش همراه می شوی...

اکرم در عین تلخی کاملا شیرین از آب آمده است، انگار خود گروتسک است، مَنگ به نظر می‌رسد اما در برابر تحقیر به شدت هوشیار است و واکنش نشان می‌دهد و این ها آن چیزی است که سوسن پرور را در خلق کاراکتر اصلی فیلم موفق نشان داده است.

در پایان باید گفت قطعا بوتاکس فیلمی نیست که مخاطب عامِ سینما را به وجد آورد؛ زیرا فرم، ساختارِ روایت و تکنیک آن دور از فرم رایج سینمایِ مخاطب پسند امروز است اما حرف هایی برای گفتن دارد که نمی توان از کنار آن گذشت.

فیلم سینمایی بوتاکس به کارگردانی کاوه مظاهری و بازی سوسن پرور، مهدخت مولایی، سروش سعیدی، محسن کیانی، مرتضی خانجانی ساخته شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: اکرم و آذر به همه می‌گویند برادرشان قاچاقی به آلمان رفته و فعلاً ازش خبری ندارند. به‌ مرور این «دروغ» در ذهن اکرم به یک واقعیت تبدیل می‌شود، تا حدی که شبانه‌روز را در انتظار برگشتن برادرش از آلمان، سپری می‌کند.

برچسب‌ها سینمای ایران نقد فیلم اکران فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینمای ایران نقد فیلم اکران فیلم سینمای ایران نقد فیلم اکران فیلم اخبار کنکور سوسن پرور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک

طی روز‌های گذشته، برخی کاربران فضای مجازی با انتشار بخشی از صحبت‌های فردی به نام خسرو غفوریان مدیر پشتیبانی بخش آموزش ساواک مدعی شدند که وی پدر مهدی و مهران غفوریان از هنرمندان کشورمان است.

در این خصوص، ادعا شده فرد مذکور ۲۰ سال در ساواک مشغول به فعالیت بوده و پست مدیریتی داشته است.

هرچند که شباهت نام و چهره پدر مهران و مهدی غفوریان این شایعه را تقویت می‌کند، اما مراجعه به تصویری که پیشتر مهران غفوریان از سنگ مزار پدرش منتشر کرده بود، تاریخ تولد وی ۱۳۲۴ نوشته شده است، یعنی در سال ۱۳۵۷ (سال پیروزی انقلاب اسلامی) وی تنها ۳۴ سال داشته و احتمال زیاد نمی‌توانسته ۲۰ سال سابقه مدیریت داشته باشد.

این شایعات ادامه داشت تا اینکه مهدی غفوریان با انتشار تصویری دیگری از پدرش نوشت که وی ناخدا یکم کمیسر دریایی است و فرد ساواکی که گفته می‌شد پدرش هست را حتی نمی‌شناسد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا مدل Y کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • دیگر عادی شده: یک گزینه دیگر به بایرن نه گفت!‏
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • برگزاری مراسم سالروز عملیات بازی‌دراز طی روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت‌ماه
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری